Onze waarden

Met enkele medewerkers zijn wij een klein kantoor waar de dienstverlening en persoonlijk contact voorop staan en waarbij gestreefd wordt naar een hoge toegevoegde waarde.

U bent belangrijk

Wij leven mee met onze cliënten en dat wordt geapprecieerd. Getuige daarvan is dat wij voor een zeer trouw cliënteel werken. Met trots kunnen wij meedelen dat wij van geen enkele cliënt afscheid hebben moeten nemen. Wij blijven ons best doen om dit zo te houden.

20230829 vedvaccountants ©readytorumble00068
20230829 vedvaccountants ©readytorumble00141

Kwaliteit

Bovenal is ons uitgangspunt dat wij kwaliteit wensen te leveren in onze dienstverlening. Prioritair is dat uw boekhoudkundige, fiscale en vennootschapsrechtelijke verplichtingen kwaliteitsvol worden uitgevoerd.

Persoonlijk contact

Het verwerken van de documenten gebeurt zo efficiënt mogelijk via automatisatie. Wel besteden wij tijd om voor u steeds klaar te staan bij al uw vragen en zullen wij proactief contact opnemen met u indien wij bepaalde opportuniteiten vaststellen in uw dossier.

20230829 vedvaccountants ©readytorumble00176
20230829 vedvaccountants ©readytorumble00028

Betrouwbaarheid

Wij zorgen voor al uw boekhoudkundige, fiscale en vennootschapsrechtelijke verplichtingen. Zo kan u zich bezighouden met wat voor uw onderneming belangrijk is. U hoeft zich geen zorgen te maken inzake deadlines die bepaalde wetgevingen u opleggen. Daar zorgen wij voor.

Proactiviteit

Indien er door de wetgeving, rechtspraak of marktomstandigheden bepaalde wijzigingen op til zijn, zullen wij u proactief hierover informeren. Zo kan u met ons overleggen om eventueel de nodige beslissingen te nemen of bij te sturen waar nodig.

20230829 vedvaccountants ©readytorumble00012
20230829 vedvaccountants ©readytorumble00181

Onafhankelijkheid

Wij werken als een onafhankelijk kantoor. Ondanks ons ruim netwerk, laten wij de cliënt steeds zelf beslissen met wie hij bepaalde overeenkomsten of samenwerkingen wenst af te sluiten zoals bv. inzake personeelsadministratie, verzekeringen, banken, enz…