Samenwerking

Met onze ervaring en snelle dienstverlening staan wij u graag bij.

Stand-by

Wij staan er op om onze cliënten snel van dienst te zijn. Onze GSM-nummers staan te beschikking en mails worden binnen de 24 uur beantwoord. Uitgewerkte adviezen worden zo spoedig mogelijk aangeleverd.

Externe partners

Onze sterkte is dat door onze ervaring wij van heel wat markten thuis zijn. Wij beschouwen ons als de “huisarts” van de onderneming. Dit betekent ook dat wij voor echt gespecialiseerde cases wij beroep doen op ons netwerk van topspecialisten op het gebied van vennootschapsbelasting, BTW, vennootschapsrecht, erfrecht, sociaal recht, enz… Zo bent u steeds gegarandeerd van het beste advies.

Documentverwerking

Het correct verwerken van de documenten is zeer belangrijk voor een kwalitatieve boekhouding. Deze is de basis om een performant bedrijfsbeleid te kunnen voeren. De enige verantwoordelijkheid die u als cliënt heeft, is om ons tijdig alle documenten te bezorgen. Wij doen de rest.

Online boekhouding

U kan bij ons beschikken over een online boekhouding. U krijgt van ons een gepersonaliseerde applicatie die u toelaat steeds documenten naar ons door te sturen en welke u te allen tijde zelf kan raadplegen op uw smartphone of computer.

Op deze manier kan u ook steeds en overal zelf uw cijfers bekijken, zoals uw tussentijds resultaat, hoe het zit met uw kosten, of een klant of leverancier betaald heeft, enz… 

Met enkele klikken krijgt u ook uw aan- en verkoopfacturen op uw scherm.

Erkende dienstverstrekker

Door het ITAA (Institute for Tax Advisors and Accountants) werd ons de titel van Certified Accountant en Certified Tax Advisor verstrekt. Deze erkenning omvat strenge kwaliteitsnormen zoals het voorzien van een permanente vorming voor alle medewerkers van minstens 40 uren per jaar, geregeld kwaliteitstoetsingen, enz…

Onze tarieven

Onze dienstverlening wordt gefactureerd op uurbasis. Onze tarieven zijn deze die gangbaar zijn in de sector. Wij streven ernaar om zo efficiënt mogelijk te werken, zonder kwaliteitsverlies.

Door deze efficiënte werking kunnen wij meer aandacht schenken aan zaken die voor u belangrijk zijn. Onze sterkte is onze ervaring. Hierdoor bent u zeker van het beste advies en andere dienstverlening.

Daarnaast geeft deze expertise ons de mogelijkheid om snel te werk te gaan. Onze ervaring leert ons dat onze tarieven hierdoor zeer concurrentieel zijn.