Dienstverlening

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal.

Proactief advies

In de veranderende bedrijfswereld, en zeker inzake fiscaliteit, is het belangrijk om kort op de bal te spelen. Dit wordt dan ook door onze cliënten zeer gewaardeerd.

20230829 vedvaccountants ©readytorumble00050

All-round managementadvies

Wij profileren ons als de betrouwbare partner om met u mee te denken. Onze ruime ervaring wordt zeer gewaardeerd om de bedrijfsleider mee te helpen beslissingen nemen of bij te sturen indien nodig.

Wij vergelijken ons graag met een huisarts. Door onze ervaring beschikken wij over vele competenties in verschillende vakgebieden, maar wij zullen ook ten gepaste tijde u doorverwijzen naar één van onze partners indien dit noodzakelijk is. Wij werken samen met zeer gerenomeerde consultants, ieder op zijn vakgebied.

Boekhouding

Vanzelfsprekend voeren wij de boekhouding van uw bedrijf. Een correcte boekhouding is de basis- waarop heel veel beslissingen in het bedrijfsbeleid worden genomen. Vandaar dat een correcte voorstelling van de cijfers van fundamenteel belang is.

Uiteraard zorgen wij ook dat uw jaarrekening bij de Nationale Bank correct en tijdig wordt neergelegd.

20230829 vedvaccountants ©readytorumble00242

Fiscaliteit

Uiteraard vervullen wij tijdig al uw verplichtingen inzake BTW, vennootschapsbelasting en personenbelasting. Belangrijk is dat wij u op de hoogte houden van alle wijzigingen die er zitten aan te komen om tijdig te kunnen schakelen en bepaalde opportuniteiten te kunnen benutten. U ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief met alle nieuwigheden of de toelichting bij bepaalde opportuniteiten.

Vennootschapsrecht

Door onze ruime ervaring in dit domein weten wij dat dit een niet te verwaarlozen materie is. Onze taak bestaat er enerzijds in om er voor te zorgen dat uw bedrijf aangepast is aan de toepasselijke wetgeving, maar anderzijds zien wij het ook als onze taak om u te wijzen op mogelijke toekomstige problemen die de werking van uw vennootschap in het gedrang zouden kunnen brengen.

Wat we niet doen

Ons motto is dat, indien de cliënt dit zelf wil, hij ook zoveel als mogelijk zelf mag doen. Wij trachten vooral een zo groot mogelijk toegevoegde waarde te verstrekken. De cliënt mag zelf bepalen welke activiteiten hij onder eigen beheer wenst uit te voeren (bv. zelf boekhouding voeren). U kan dan op ons rekenen voor ondersteuning. Wel staat voor ons kwaliteit centraal. De uiteindelijke rapportering en alle mogelijke aangiftes etc. zullen wel aan onze strenge eisen dienen te voldoen.

Onze dienstverlening is dermate reeds complex dat wij focussen om hier goed in te zijn. Dit betekent dat wij bepaalde andere activiteiten niet wensen te combineren met onze dienstverlening zoals personeelsadministratie, verzekeringen, enz… Uiteraard hebben wij hiervoor ons netwerk van partners.