Jouw job of stage bij VEDV

Ben je op zoek naar een nieuwe job of stageplek Accountancy / Fiscaliteit? 

Wij zijn op zoek naar toffe nieuwe collega’s om in ons ervaren en dynamisch team te verwelkomen. Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we de gelegenheid hebben om elkaar beter te leren kennen. 

Bij VEDV krijgen ook stagairs de kans om de kneepjes van het vak te leren. Neem contact met ons op en wie weet, wil je hier nooit meer weg!

Ik kon me geen betere stageplaats voorstellen dan deze. Het was een aangename werkomgeving, goed gestructureerd met de nadruk op kwaliteit, divers takenpakket en dit met de steun van zeer behulpzame mensen. Ik begon met plezier mijn werkdag en ik ging met een goed gevoel terug naar huis.

Vanessa De Wreede, student Accountancy-Fiscaliteit Arteveldehogeschool