Onze cliënten: expertise op maat

Uw sector verdient specifieke kennis.

KMO

Een groot deel van onze cliënten bestaat uit KMO’s die zelf instaan voor hun boekhouding en waarvoor wij ondersteuning bieden. Belangrijk is om de bedrijfsleider bij te staan in de interpretatie van zijn cijfers en hem snel en accurate informatie te verschaffen.

Door onze jarenlange ervaring fungeren wij als de bedrijfsconsultant die van alle markten thuis is en de bedrijfsleider mee helpt de juiste beslissingen te nemen. Wij zorgen mee voor het uitzetten van de juiste structuren.

20230829 vedvaccountants ©readytorumble00002

Notarissen

Een grote specialisatie binnen het kantoor is het begeleiden van notariskantoren. Patrick Van Eester bezit het bachelordiploma Notarieel Boekhouden behaald aan de Hogeschool Gent en is geaccrediteerd dienstverlener door de Nationale Kamer van Notarissen.

Tevens beschikken wij over een medewerker die 6 jaar in een notariskantoor heeft gewerkt met het SDP-pakket. Indien gewenst, kan ons toegang verleend worden tot uw SDP-pakket, zodat wij dit op afstand mee kunnen opvolgen of bijsturen.

Tevens kunnen wij inspringen ter ondersteuning of als tijdelijke vervanging van de notarisboekhouder. Buiten onze algemene dienstverlening inzake fiscale en vennootschapsrechtelijke verplichtingen, is het voor ons belangrijk om als trouwe partner van de notaris en door onze ruime ervaring, hem inzicht te verschaffen in zijn cijfers en kantoorwerking, alsook hem bij te staan in zijn verplichtingen inzake kwartaalstaten en tussentijdse controles.

Starters

Graag begeleiden wij jonge (of niet meer zo jonge) mensen bij hun eerste stappen in de bedrijfswereld. Wij zorgen dat uw zaak wordt opgestart en aan alle verplichtingen wordt voldaan, zodat uw zich kan focussen op uw bedrijf.

20230829 vedvaccountants ©readytorumble00069

Grote vennootschappen

Ruime ervaring in het werken voor grote ondernemingen. Persoonlijke begeleiding van de interne accountant en rapportering aan het management. Samenwerking met de commissaris.

Groothandel

Ruime ervaring sinds vele jaren bij verschillende groothandelsbedrijven in verschillende sectoren.

Bouw

Ruime ervaring bij het voeren van boekhoudingen van diverse bouwondernemingen.

Medische beroepen

Sinds vele jaren werken wij voor vennootschappen die werkzaam zijn als arts, tandarts, kinesist, logopedist, enz.

Transport

Ruime ervaring in het verwerken van de boekhouding en ondersteuning van transprotfirma’s.

Financiële sector & verzekeringen

Diverse cliënten in de sector van de banken en verzekeringen

Vrije beroepen

Diverse cliënten in de sector van gerechtsdeurwaarders, advocatuur en consultants.